sobota, 5. april 2014

Malček sreče in dan za spremembe

Včasih se zadeve enostavno poklopijo. Kolegica je izvedela za mamico z najstniškim sinom, ki sta se znašla v stiski in naredila akcijo za zbiranje pomoči. Izšlo se je tako, da je predajo naredila prav danes, ko v organizaciji prostovoljstva poteka Dan za spremembe.

Žal oblačil, ki sta jih potrebovala nisem imela, ker pa mamica v teh dneh praznuje rojstni dan, sam ji naredila nekaj cupcakesov, okrašenih s ... srečo. Za sina pa sem dodala škatlo svežih piškotov - poigrala sem se in naredila "planica piškote" ter piškote s čokoladnimi kapljicami. Dodala sem seveda še manjši presenečenji, nekaj za pocartat.


Seveda ni manjkala niti škatla peciva za začetnico akcije in njeno nečakinjo, ki sta prišli vse prevzet in odpeljali k prejemnikoma.

In spet se je pokazalo, da ni nesebičnih dobrih del - ker se vedno ob tem počutiš dobro. Ker veš, da si nekomu vsaj malo polepšal dan. Hvala Mateji, da nas je združila v tej zgodbi ... vsem pa ob današnjem dnevu za sprememba sporočam: naredite nekaj lepega za nekoga. Kadarkoli in kjerkoli. Če le lahko. Več boste dobili kot dali, verjemite.

Ni komentarjev: