Pri peki in okraševanju sladic se je možno precej naučiti s pomočjo spletnih strani - videov, slik, t. i. tutorialov in podobnega. Vedno pa je dobro imeti za vsak slog vsaj osnovo, pridobljeno na tečaju v živo. Zato sem se udeležila že kar nekaj tečajev, na začetku leta tako tudi tečaja okraševanja tort s čokolado pri Rozali v Izoli.
Najprej nas je razvajala z odličnimi cupcakei in pa makroni, ki smo jih morale spraviti še za na tortico.
Najprej nas je razvajala z odličnimi cupcakei in pa makroni, ki smo jih morale spraviti še za na tortico.
Nato smo preizkusile različne oblive in načine okraševanja. Seveda smo tortice sproti "uničevale", saj bi z vsemi slogi postale preveč kičaste. No, na koncu je bila tudi moja tortica precej kičasta in preveč napolnjena, ampak za vajo je lahko tudi taka.
Ni komentarjev:
Objavite komentar