petek, 03. marec 2017

Amelie se seli

Med pisanjem te objave mi je kar malce hudo.

Amelie, blog o peki, ljubezni do dobrega in času zase, je nastal kot nekaj lepega zame. Brez posebnih ambicij, samo za dušo. Pa je zrasel. Z vsako objavo, z vsako prebrano objavo, z vsakim bralcem je postal večja in večja zgodba.

Poleg bloga je nastala Facebook stran, potem Pinterest, nazadnje še Instagram. In Amelie v svoji preprosti obliki ni zadovostovala več. Predvsem pa je ime začelo povzročati težavice - vsakič, ko sem ga želela povedati ali na hitro javiti. Ker je nastalo zame, brez misli, da bo nekoč to blog, ki bo zajel tako široko publiko. Nastal je kot kombinacija imena lokala, kjer sem preživljala daljše odmore za kavo v študentskih letih - nasproti Križank smo srkali iz ogromnih šalic in enostavno uživali. Kot uživam med peko. In Amelie? Naša šik mačka, s šik imenom, saj je bila njena mama Madame, zato sva izbrala francosko ime. Malce tudi po junakinji iz filma, ki za nas in z nami verjame v dobro in sanje.

In sedaj ostaja "samo" Amelie - s podnaslovom. In na novi strani (na povezavi: http://lpp-amelie.si/), ki so jo prekrasno oblikovali v Studiu Bitelier.

Hvala vsem, ki ste jo spremljali od prvega dne, jo naredili za to, kar je sedaj - resen blog, ki ve, da ga na drugi strani nekdo bere. In hvaležnost prinaša odgovornost. Za nove in dobre vsebine. Za izzive in nove zgodbe. Vesela bom, če me boste še naprej spremljali in jih soustvarjali.


Ni komentarjev: